WerkVinden workshop ; "Grip op de Knip"

Ontslag heeft niet alleen emotionele gevolgen, maar ook financiële gevolgen. Je krijgt opeens minder geld.  Wat kun je doen om er voor te zorgen dat je financieel uitkomt met je geld. Welke bezuinigingsmaatregelen kun je nemen, wat voor subsidiemogelijkheden zijn er.

Hoe kun je bezuinigen op je leningen en je hypotheek. Dit leer je allemaal tijdens deze workshop die gegeven wordt door René Springintveld, een ervaren onafhankelijk financieel specialist. Na deze workshop heb je wat meer rust in je hoofd, omdat er wat meer orde in de financiën is. De workshop vindt plaats op dinsdag 24 september van 13.30 tot 16.00 uur. Adres: Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is 15,00 (leden 12,50) Vooraf inschrijven, want vol = vol.

WerkVinden Programma SEPTEMBER 2019
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor de maand SEPTEMBER is het programma klaar en kan iedereen zich voor deelname inschrijven via onze site www.werkvindenalphen.nl. De deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.