WerkVinden helpt Tom in de Buurt

WerkVinden helpt Tom in de Buurt

Eén van de doelstellingen van Stichting WerkVinden Alphen is om ook vrijwilligers te helpen bij het (weer) vinden van een betaalde baan. Hiertoe is samenwerken met Tom in de Buurt essentieel. Tom is belangrijk voor alle vrijwilligers in de zorg en welzijn. WerkVinden Alphen helpt mee om het Vrijwilligersevent van 23 januari aanstaande een succes te maken in de vorm van een Workshop speciaal voor vrijwilligers die (weer) een betaalde baan zoeken.

De workshop ‘Van vrijwilligerswerk naar betaald werk’ biedt de vrijwillier een aantal handvaten, die je nodig hebt om weer naar een betaalde baan te gaan. WerkVinden Alphen helpt daarbij. Onderwerpen in de workshop zijn:

* Maak een plan, * ontdek je talenten, * Weet wat je wilt, * zorg voor een goed Netwerk,* een goed CV en eventueel een LinkedIn profiel, * hoe ga jij om met vooroordelen, * volg een opleiding indien nodig, * Vraag hulp, durf te vragen, * kom in actie e.v.a.

Stichting WerkVinden Alphen is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk.
De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.werkvindenalphen.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.