‘Werk zoeken? Maak eerst je hoofd leeg…’

Je kunt je baan verliezen door allerlei redenen. Je contract wordt niet verlengd of er spelen bijvoorbeeld dingen op werk of in de privésituatie die er voor zorgen dat je je baan niet kunt behouden.

Bij de meeste mensen is werk een belangrijk onderdeel van hun leven, op het moment dat dit wegvalt, valt er een gat. Als je weer op zoek gaat naar werk, is het fijn om met een schone lei te kunnen beginnen. Maar, hoe ga je om met lopende zaken in je privéleven in deze zoektocht, eerdere frustraties, zodat ze je niet belemmeren op weg naar een andere of nieuwe baan. Kortom.., hoe maak je je hoofd leeg om weer goed te kunnen zoeken naar werk. Deze informatiesessie wordt gegeven door twee specialisten; Stephanie Ratcliffe en Jeaninne Speckman van Stichting Lumen en vindt plaats op dinsdag 28 januari en duurt van 14.00 – 16.00 uur, adres Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is € 12,50 (niet leden 15,00). Vooraf inschrijven, want vol=vol

 Stichting WerkVinden

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor de maand januari zijn er nog meer workshops en andere activiteiten. Iedereen kan zich voor deelname inschrijven via onze site www.werkvindenalphen.nl. De deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage.

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.