Was dit de laatste thuiswedstrijd voor A.V.V. Alphen?

Was dit de laatste thuiswedstrijd voor A.V.V. Alphen?

A.V.V. Alphen heeft naar alle waarschijnlijkheid de laatste thuiswedstrijd van het vreemde seizoen gespeeld. De club gaat in de klasse 3B laag hoogstwaarschijnlijk als vierde eindigen en gaat daardoor de nacompetitie in om handhaving.

De loting daarvoor heeft inmiddels uitgewezen dat Alphen daarin begint met een uitwedstrijd tegen het nietige HOV/DJSCR.Bij winst wacht opnieuw een duel op vreemde bodem en als ook dat gewonnen wordt volgt een beslissingswedstrijd op neutraal terrein. Het team van Rob de Lange en Marco Parinussa zou eventueel nog derde kunnen worden, maar dan zal zondag in ieder geval de uitwedstrijd tegen Erasmus gewonnen moeten worden en dan moet Haastrecht thuis tegen Stolwijk punten laten liggen.

Mocht dat allemaal gebeuren dan wordt de nacompetitie toch nog op het eigen kunstgras worden gestart. Afgelopen zondag werd op dat veld knap gewonnen van WVC. De club uit Oude Wetering had alles nog gewonnen met een doelsaldo van 27-1. Dat is niet zo vreemd in deze onmogelijke afdeling van acht clubs, want daarin zijn uitslagen van 8-0, 9-0, 10-0 en 11-2 niet bijzonder. Alphen kwam op achterstand vanaf de stafschopstip, maar Yassine Yachoubi en Mansour el Bernichi draaiden de zaken ten guste van de gastheren om.    

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.