Waarom werken bij Shezaf Kinderopvang?

Waarom werken bij Shezaf Kinderopvang?

Shezaf is een kinderopvang met zes locaties in Alphen aan den Rijn. Het team van Shezaf is per direct op zoek naar nieuwe collega’s en ze vertellen je graag waarom werken bij Shezaf zo leuk is! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Professioneel & gezellig

Als pedagogisch medewerker bij Shezaf maak je deel uit van een professioneel en gezellig team, dat kinderen goede zorg en begeleiding biedt in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Dit gaat om de zorg voor kinderen van 0-12 jaar binnen de dagopvang, peuteropvang en BSO (buitenschoolse opvang).

Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en biedt ze een veilige en gezellige omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. “Ook vindt Shezaf het belangrijk dat de medewerkers kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van trainingen en cursussen. De kwaliteit van opvang staat bij ons hoog in het vaandel.”

Omdat Shezaf een VE organisatie is, zijn alle medewerkers in het bezit van een VE certificaat of bezig met het behalen hiervan. Ook zullen alle medewerkers binnen een aantal jaar in het bezit zijn van een certificaat voor babyspecialist.

Medewerkers voor de BSO & dagopvang

Shezaf is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de BSO en dagopvang (vast en inval). Een fulltime werkweek bedraagt bij Shezaf vier dagen. Vind jij het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen? En wil jij ook graag jezelf verder ontwikkelen en heb je interesse om een VVE opleiding te volgen? Kom dan werken als pedagogisch medewerker bij Shezaf!

Bekijk de vacatures online op shezaf.nl en solliciteer direct door jouw motivatiebrief, beschikbare uren en CV te sturen naar info@shezaf.nl t.n.v. S. Braat-Gijsbers.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.