Vul je pan bij Van der Valk Avifauna

Vul je pan bij Van der Valk Avifauna

Een van de gasten van Van Der Valk Avifauna hebben wij mogen interviewen naar aanleiding van hun nieuwe concept. Hopelijk word je na het lezen van dit bericht net zo enthousiast als deze gast en mag Van der Valk Avifauna je snel verwelkomen bij het afhalen.

“Via Facebook werd ik geattendeerd op het nieuwe concept 'vul je pan bij Van der Valk Avifauna'. Na een bezoek aan de website, waar het weekmenu van dit concept gepubliceerd staat, werd ik meteen enthousiast”, vertelt de gast. “Elke dag wisselende gerechten, uiteenlopend van een bord spaghetti en een vispannetje tot een lekkere wokschotel, dus voor ieder wat wils. Zelf koos ik bewust voor de varkenshaasmedaillons met champignon roomsaus, gebakken aardappel en een salade. Dit hield wel in dat ik tot vrijdag moest wachten...”

Toen was het tijd om de pan te vullen. “Natuurlijk vertrok ik met mijn eigen pan in de hand (tegenwoordig wordt er al zoveel gebruik gemaakt van verpakkingsmateriaal) richting Van der Valk Avifauna. Bij binnenkomst werd ik allervriendelijkst ontvangen en kon ik direct mijn pan afgeven. Nog geen 5 minuten later zat ik alweer in de auto met een goed gevulde en heerlijk ruikende pan.” En het eten? Dat was smullen. “Wat hebben wij deze avond lekker gegeten en ondanks dat het heerlijk smaakte, kregen wij de pan niet leeg.”

Een ware aanrader dus. “Ik kan het zeker iedereen aanbevelen. In deze toch al pittige tijden van corona, kun je op deze manier je lokale horeca een hart onder de riem steken! En zeg nou zelf, voor € 7,50 per persoon kun je toch bijna niet zelf koken?!”

Dus wat houd je tegen? Check de website, kies jouw favoriete gerecht, reserveer een tijdsblok en pak je pan! “Ik weet zeker dat je er net als wij van zult genieten.”

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.