Voordelig naar de film tijdens de Restaurantweek

Voordelig naar de film tijdens de Restaurantweek

Goed nieuws voor iedereen die tijdens de Restaurantweek lekker een hapje buiten de deur gaat eten. Je kunt je etentje tijdens de Restaurantweek afsluiten met een film in Castellum!  

Bezoekers van de Alphens Restaurantweek krijgen voor deze actie een speciale kortingscode. Hiermee betalen bezoekers in plaats van € 10 maar € 8,50 voor een bioscoopkaartje! Om het extra feestelijk te maken schenkt Castellum Prosecco. De eerste 200 bezoekers krijgen bij binnenkomst een heerlijk glaasje bubbels.

Hoe werkt het?
In de periode van de Alphens Restaurantweek is het mogelijk om online kaarten te bestellen voor een avondfilm naar keuze. Heb je zin om lekker uit te buiken onder het genot van een film? Dan is dit ideaal!

Eerst reserveer je een tafeltje bij een van de deelnemende restaurants. In de bevestigingsmail van de reservering staat een unieke kortingscode. Hiermee kun je zelf een kaartje voor een avondfilm naar keuze reserveren op de website van Castellum. De kortingscode is alleen geldig in de periode van de Alphens Restaurantweek, van 31 oktober tot en met 10 november 2019.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.