VOA-lid GoedOpOrde.nl doet mee aan de Tour for Life!

VOA-lid GoedOpOrde.nl doet mee aan de Tour for Life!

Met een eigen team stapt GoedOpOrde.nl op 2 september 2022 op de racefiets om aandacht te vragen voor onderzoek naar de genezing van kanker door deel te nemen aan de Tour for Life.

Fietsen voor het goede doel
Een aantal vrienden en collega’s stappen met enige regelmaat op de racefiets. Waarom dan niet fietsen voor het goede doel? En zo werd besloten om mee te doen aan de Tour for Life. Het geld wat voor deze tour van je leven wordt opgehaald gaat rechtstreeks naar het Daniel den Hoed Fonds. Dit fonds is aangesloten bij het Erasmus MC en doet onderzoek naar de genezing van kanker. Inmiddels is al meer dan 1 miljoen euro opgehaald!

De volledige tour is 8 dagen fietsen, maar dat was voor een eerste keer wat heftig. Daarom doen we mee met de 3-daagse tour van 2 tot 4 september 2022. In drie etappes wordt er gefietst van Noord-Frankrijk, via de Ardennen, naar Zuid-Limburg.

Tour for life 2.jpg
Niet voor niets
Uiteraard willen we het team met hun prachtige GoedOpOrde.nl shirtjes niet voor niets laten zweten. We gaan voor een mooi bedrag en zijn inmiddels al over de 12.000 euro. Geweldig!

Wil jij ons team, en dus het onderzoek naar kanker, steunen? Elke bijdrage is meer dan welkom!

Je kunt een gift doen via https://www.tourforlife.nl/goedopordenl

GoedOpOrde logo.png

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.