Van der Valk verruimt het terras

De komende dagen wordt het genieten geblazen met het mooie weer. Ook de terrassen die op maandag 1 juni vanaf 12:00 uur open mogen is voor veel Alphenaren een mooi vooruitzicht. Van der Valk Avifauna heeft voor alle terrasliefhebbers het terras verruimd, waardoor borrelen langs de kade ook mogelijk is.

Van der Valk Avifauna maakt goed gebruik van de mogelijkheid om het terras ruimer op te zetten. Joyce van der Valk vertelt: “Iedereen gaat er de komende dagen op uit met het lekkere weer. Een goede reden om het terras ruimer op te zetten. Daarom hebben we het terras van ons a la carte restaurant uitgebreid zodat er meer mensen op een veilige afstand van elkaar kunnen genieten van het mooie weer en het geweldige uitzicht.”

Daarnaast is het ook mogelijk om langs de kade te genieten van een versnapering. “Er komen genoeg mensen met de boot voorbij varen, dus wij bieden hen de gelegenheid om ook van een hapje en een drankje te genieten. We richten de kade zo in, dat mensen er terecht kunnen voor een lekker borrelhapje en een verfrissend drankje. Zo kan iedereen lekker genieten als de terrassen weer open mogen!”

IMG-20200530-WA0002.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.