Van Bemmelen Outdoor

Van Bemmelen Outdoor

VOA-lid Van Bemmelen Outdoor stelt zich graag voor.

Logo Van Bemmelen.png

Wie zijn wij? Wij zijn Van Bemmelen Outdoor en al ruim 40 jaar een begrip in de regio en één van de  grondleggers van de Rijneke Boulevard. Sinds april 2019 hebben wij een geheel nieuwe winkel locatie op de Zoeterwoudse kant van de Rijneke Boulevard. Een volledig nieuw pand met 2200m2 kampeer, outdoor, wandel, fiets, ski dus eigenlijk vakantieplezier.

We hebben volop ruimte, zeer uitgebreide collecties, expertise op verschillende vlakken, u kunt een persoonlijke afspraak maken voor hulp uw aankopen en we hebben heerlijke koffie!

Je vindt bij ons de grootste wandelschoenenafdeling in de regio en met meer dan 125  verschillende modellen voor iedere voet of elk pad de juiste schoen. Wandelkleding voor ieder jaargetijde is bij ons vanzelfsprekend en met maatje 34 dames tot wel XXXXXL heren kunnen wij altijd aan uw verwachtingen voldoen.
Wij hebben een uitgebreide kampeerafdeling voor uw tent vakantieavontuur van zaklamp tot slaapmat en van beker tot draagbaar toilet. Op onze outdoorafdeling mogen rugzakken, backpacks, reistassen en daypacks niet ontbreken. Dus ga je de wereld over reizen of iedere dag naar je werk met laptop en werkkleding?! Wij hebben de juiste bag!
Daarnaast hebben wij een uitgebreide afdeling voor de wielrenner,  computer (woon-werk fietser), vakantiefietser en vrije tijd fiets genieter. Hier houden wij rekening met de verschillende pasvormen, actuele kleuren, fietshelmen voor de veiligheid en diverse accessoires als handschoenen of fietsschoenen, zodat u geheel gekleed veilig de weg op kan. Daarnaast hebben we een grote afdeling met badkleding. We hebben 4 sportieve en mooie merken in verschillende cupmaten, kleuren en pasvormen: Protest, BeachLife, TCWoW en O’Neill maken uw zomerse dagen compleet. We hebben ruime pashokjes en fijn personeel dat u graag helpt de juiste badkleding voor u te vinden.

Naast prachtige spullen, passend bij ieder seizoen, zijn wij gezegend met een fantastisch team met experts op de verschillende vlakken. Ewout, Rein, Eric, Angelique, Meriam, Sabrina, Anouk en Simon zijn namen die u vast bekend voorkomen of in ieder geval al eens eerder geholpen hebben. Naast deze experts hebben wij een team jongeren erbij verzameld met stuk voor stuk kennis er ervaring op hun gebied.

VBO foto 2.jpg   VBO foto 3.jpg

Kom dus snel een keer bij ons langs voor passend advies voor uw avontuur of een indruk van onze winkel. Wij bieden via de website de mogelijkheid om online een afspraak te maken, zodat één van onze experts speciaal voor u tijd vrij maakt! Wij hebben heerlijke koffie en een gezellige tafel om tijdens uw winkelbezoek uw vakantie-avontuur te delen. Wij zorgen voor een gepaste afstand!

De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen!

Wij zien u graag in de winkel!

Sportieve groeten,

Team Van Bemmelen Outdoor!
Hoge Rijndijk 295
2382 AN Zoeterwoude

Liggende logos Van Bemmelen.PNG

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.