Twee winnaars Mode Vlog Contest

Twee winnaars Mode Vlog Contest

Twee winnaars bij Mode Vlog Contest tijdens de Go4it! Beroepenmanifestatie in De Week van het Werk

Foto (door Robin Rhijnsburger): winnaars Jada Limapo en Tim van der Peet krijgen de merkzonnebrillen overhandigd door Dick Feddes, voorzitter van de VOA commissie arbeidsmarkt

Voor ruim 1500 middelbare scholieren van het VMBO werd het hele themapark Archeon twee dagen omgebouwd met activiteiten en voorlichting rondom diverse beroepen. De leerlingen konden op actieve wijze kennismaken met verschillende branches en sectoren tijdens de GO4it! beroepenmanifestatie.

Bij de opleiding Retail werd een superleuke Mode Vlog Contest uitgeschreven waarbij de leerlingen een professionele mode-vlog opnamen. Kleding werd beschikbaar gesteld door diverse modewinkels in Alphen aan den Rijn, zoals Sebastian en MS Mode. Er was ook vintagekleding. Onder de bezielende leiding van Monique Chaudron werden er verrassend spontane en professionele mode-vlogs opgenomen.  

Tuijn Optiek stelde twee merkzonnebrillen ter beschikking en natuurlijk waren Tim en Jada, de overduidelijke winnaars van deze Contest, hier heel blij mee! 

#AlphenWerkt in De Week van het Werk zeer succesvol!

Alphen aan den Rijn stond begin deze maand in het teken van ‘De Week van het Werk’. Veel aandacht was er voor de regionale arbeidsmarkt, banen, stages, beroepenoriëntatie voor leerlingen, sociaal ondernemen en mogelijkheden voor het direct in dienst nemen van personeel via Open Hiring. 

Voor elk wat wils!
De Week van het Werk bestaat uit ruim 8 evenementen die op verschillende locaties plaatsvinden door heel Alphen aan den Rijn en omgeving. Wat de Week van het Werk zo speciaal maakt, is dat de doelgroep wisselt per evenement en hierdoor ook de insteek per evenement anders is. 

Organisatie
Naast de verschillende partners van de week zoals de Gemeente, EDBA, VOA, UWV, Rijnvicus, Holland Rijnland en onderwijsinstellingen, hebben lokale bedrijven laten zien betrokken te zijn bij de regionale arbeidsmarkt. Veel bedrijven hebben meegewerkt aan de diverse activiteiten of gezorgd voor een financiële bijdrage.  Zonder de medewerking van alle partijen hadden we deze week niet kunnen realiseren. Daar mogen we in Alphen en omgeving trots op zijn!

Dit jaar de #AlphenWerkt in De Week van het Werk gemist? Volgend jaar zijn wij er weer!  Houd voor ontwikkelingen de website in de gaten! http://www.deweekvanhetwerk.nl/

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.