Turbo Zwemles, een snelle start naar je A-diploma

In de zomervakantie starten de Alphense zwembaden weer met de Turbocursus. Tijdens de Turbocursus maak je in twee weken tijd een start naar je A-diploma. De Turbo Zwemlessen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar met én zonder zwemervaring, en worden gegeven volgens de geldende corona-richtlijnen. 

De Turbocursus is van maandag 20 juli t/m vrijdag 31 juli. De kinderen krijgen vier uur zwemles per dag van 09:00 tot 13:00 uur. Kinderen die geen zwemervaring hebben kunnen ook meedoen aan de turbolessen. Het is wel belangrijk dat het kind zich vrij voelt in het water. De kosten voor de Turbo Zwemles bedragen € 930, inclusief drijfpakje, per deelnemer.

Proefles verplicht

Op 18 juni en 25 juni organiseert De Thermen2 om 18:00 of 18:30 uur een proefles in AquaRijn. De kosten voor deze proefles bedragen € 11,65. Deelname aan deze proefles is verplicht. 80% van de kinderen haalt zijn A diploma in deze 2 weken. De Thermen2 bied een financiële garantie voor de overige 20%. Zij mogen zonder extra kosten de zomerlessen en reguliere lessen volgen tot het A diploma. Aanmelden voor de proefles is alleen mogelijk aan de kassa van zwembad De Hoorn of AquaRijn.

Meer informatie vind je op www.dethermen2.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.