Topvoorstelling Alex Klaasen naar Alphen

Topvoorstelling Alex Klaasen naar Alphen

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een waanzinnig succes. Uitverkochte zalen, een laaiend enthousiast publiek, een nominatie voor de Poelifinario en vijf sterren in de pers. “Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen”, kopte de Volkskrant.  

Vanwege dit succes is er nu een compleet nieuwe revue met op het affiche naast stralend middelpunt Alex Klaasen ook de namen van Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen. Ook deze show werd overladen met vijf sterren recensies en speelt avond aan avond voor uitverkochte zalen. Voor de voorstelling in Castellum op woensdag 30 oktober zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, Roodkapje in een “#metoo” situatie, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie. Voor iedereen die verrast wil worden en (om zichzelf) wil lachen.

Reserveer jouw kaarten via www.theatercastellum.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.