TOP 5 voor Verkiezing Onderneming van het Jaar 2019 bekend!

TOP 5 voor Verkiezing Onderneming van het Jaar 2019 bekend!

De VOA-Aanbevelingscommissie heeft zich in de afgelopen dagen gebogen over de kandidaten voor de titel "Onderneming van het Jaar 2019".

Een 25-tal ondernemingen, voortkomend uit een longlist van meer dan 100 genoemde mogelijke kandidaten, ontving een brief en een vragenformulier. Op basis van de ingevulde en retour ontvangen vragenformulieren heeft de Aanbevelingscommissie een 5-tal TOP Bedrijven geselecteerd: zij gaan verder in de verkiezingsprocedure om te bepalen wie uiteindelijk "Onderneming van het Jaar 2019" is.

De TOP 5 ondernemingen zijn:

- Aannemingsbedrijf G. Bruijnes BV (Alphen aan den Rijn)
- Archeon Novum (Alphen aan den Rijn)
- BÈTA Industrie B.V. (Hazerswoude-Dorp)
- Helicon Conservation Support B.V. (Zoeterwoude)
- M. van der Spek Groep (Benthuizen)

In de periode eind november/begin december brengen de juryleden een bedrijfsbezoek aan deze 5 kandidaten, waarna zij op donderdag 13 december a.s. tijdens de VOA-netwerkborrel bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot (aanvang 17.30 uur) de uiteindelijke 2 finalisten voor de titel bekend zullen maken. Alle 5 TOP bedrijven ontvangen tijdens de borrel het certificaat TOP Bedrijf 2019.

Op de ochtend van de VOA-nieuwjaarsbijeenkomst - donderdag 10 januari 2019 om 15.30 uur in Theater Castellum - bepaalt de jury haar uiteindelijke keuze. Het aanwezige publiek in de zaal mag na presentatie van de 2 kandidaten ook haar keuze bepalen. Onder het toeziend oog van de notaris wordt dan de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.