TOF bestaat 8 jaar

TOF bestaat 8 jaar

Het is alweer 8 jaar geleden dat Mirella van de Weerd in de Raadhuisstraat de dameskledingzaak TOF ‘Touch of Fashion’ opende. Om dit te vieren is het vanaf woensdag 24 november feest bij TOF en kun je profiteren van veel leuke (win)acties, in de winkel en op social media.

Mirella, een echte Alphense onderneemster, is erg blij met haar klanten, die de winkel blijven bezoeken. Ook is zij dankbaar voor alle support en positiviteit die zij en haar team de afgelopen tijd hebben ontvangen. En Mirella is trots op haar fantastische team: “Alle meiden in de winkel hebben echt een passie voor het werk dat ze doen. Ze vinden het leuk om een praatje te maken met de klanten en ze van goed advies te voorzien.”

“Ondanks dat we nog steeds in een bizarre periode zitten, willen we ons 8-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We vieren feest en hebben de hele week leuke acties. Uiteraard blijven we voorzichtig en hebben we in de winkel de nodige maatregelen getroffen. Zo zijn wij, om de drukte in het weekend te spreiden, in de maand december elke zondag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur”, vertelt Mirella.

“De afgelopen dagen was de winkel dicht voor een ware MAKE-OVER. In samenwerking met Paula Wacht, die onlangs ook de metamorfose realiseerde voor het buurthuis AquaRijn, hebben we de winkel voorzien van een nieuwe uitstraling.” Woensdag 24 november vanaf 10:00 uur is TOF weer geopend met een volledig gerestylde winkel, een gloednieuwe collectie en de hele week leuke (win)acties. Zo krijg je bij iedere aankoop een leuke attentie en bij aankoop vanaf € 100 een Toffe goodiebag cadeau (op = op).

Vanaf de opening zijn er bij TOF, naast de bekende merken zoals Studio Anneloes, YAYA, Geisha, Esqualo, Minus, Peppercorn, Juul&Belle, Garcia Jeans, AndCo Woman en Red Button, nieuwe merken in de winkel te vinden. Zo komen het lifestyle en kledingmerk ZUSSS en de jassen en schoenen van het merk Ilse Jacobsen weer terug in de winkel. Daarnaast is ook het kledingmerk Smashed Lemon vanaf 24 november te verkrijgen.

TOF Touch of Fashion is gevestigd aan de Raadhuisstraat 416 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie op: facebook.com/TOF.touch.of.fashion.

tof 8 jaar.jpeg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.