TOF bestaat 6 jaar en viert feest!

Het is alweer 6 jaar geleden dat Mirella van de Weerd in de Raadhuisstraat de deuren opende van Touch of Fashion (TOF). Om dit te vieren is het van maandag 11 november tot en met zaterdag 16 november feest bij TOF. Profiteer jij ook mee van de acties?

Passie en plezier
De echte Alphense onderneemster is 6 jaar geleden begonnen met TOF. Sinds 3 jaar is ze daarnaast ook nog eigenaresse van GAAF, gevestigd in de Julianastraat. Het liefst brengt Mirella zoveel mogelijk tijd door in beide winkels, zodat ze klanten van het beste advies kan voorzien. “Het is ook leuk om te zien dat er dagelijks nieuwe klanten bijkomen. En omdat we het assortiment blijven vernieuwen blijft het voor de vaste klanten ook leuk!”

Ontwikkeling
“Ik ben erg tevreden als kleine onderneemster in het Alphense centrum. Het is geweldig om te zien hoe het centrum van Alphen zich steeds meer ontwikkelt”, vertelt Mirella enthousiast. “Doordat er steeds meer gebeurt sta ik met nog meer plezier in de winkel. Wat hier ook erg bij helpt is het fantastische team waarmee we werken. Er staan hele leuke meiden in de winkel die ook echt passie hebben voor het werk dat ze doen en het leuk vinden om een praatje te maken met de klant. Dat zie ik graag.”

Acties
Om te vieren dat TOF 6 jaar bestaat, kun je de hele week profiteren van leuke acties. Je kunt onder andere profiteren van 50% korting op de hele collectie (met uitzondering van de nieuwe collectie van Studio Anneloes). Koop je iets in de winkel? Dan krijg je ook nog een leuke attentie cadeau. Besteed je meer dan € 100? Dan krijg je nog een extra attentie, bestaande uit een limited edition vilten shopper met inhoud.

TOF Touch Of Fashion is gevestigd aan de Raadhuisstraat 416 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie op Facebook.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.