Tijd voor ander soort werk?

Tijd voor ander soort werk?

Omscholen verhoogt de kansen op de arbeidsmarkt. Maar voor velen is het een must. Hoe ontvang je daar subsidie voor? En wat is kansrijk?

Joyce Kouroukounis, adviseur bij het Leerwerk Loket van de overheid, laat zien waar die kansen liggen en geeft een goed beeld van alternatieven op de arbeidsmarkt. Tijdens de informatie bijeenkomst van WerkVinden deelt ze haar kennis. De bijeenkomst is bedoeld om inspiratie op te doen en met een frisse blik naar de toekomst te kijken. Het is woensdagochtend 12 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie en inschrijven via www.werkvindenalphen.nl/agenda. Deelname is gratis.

Netwerkwandeling en inloop voor jongeren die werk zoeken

De maandelijkse netwerkwandeling voor werkzoekenden is dinsdag 11 oktober. Verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats bij kinderboerderij Zegersloot in Alphen aan den Rijn (t.o. ‘Bij Hen’). Aanmelden hoeft niet en deelname is gratis.

De maandelijkse inloop voor jongeren die werk zoeken is op woensdag 12 oktober van 10.30 tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, Alphen aan den Rijn. Winnie Scherpenzeel, de Jongeren Ambassadeur van WerkVinden, zet graag al haar contacten en kennis met de organisaties in Alphen en omgeving in om jongeren de weg te wijzen en op weg te helpen naar werk. Deze inloop is gratis.

WerkVinden presenteert zichzelf op YouTube in een 2 minuten durende introductiefilm. Die laat zien en horen waarom, hoe en wanneer WerkVinden kan helpen bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Zoek op ‘werkvinden alphen’.

Logo Werkvinden 2.0 - groot.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.