Thuis genieten van een film en zevengangen diner

Thuis genieten van een film en zevengangen diner

Iedereen zit misschien weleens gedachteloos voor de tv met een bord op schoot. Onder het motto: sommige films moet je niet alleen zien, die moet je ook proeven, kun je op 28 november voor € 39,95 per persoon genieten van zeven gerechten gemaakt door chef-koks. “Dit is totaal iets anders, dit nieuwe concept is voor de echte fijnproevers”, vertelt Cindy van der Hoorn van Parkvilla.

Deze gerechten zijn ook te zien zijn in de film Julie & Julia met Hollywoodster Meryl Streep, een feel good movie over twee vrouwen met een passie voor koken. De bedoeling is dat je het diner thuis nuttigt, op je eigen bank.

Nieuw concept

Na de aangescherpte coronamaatregelen is het filmdiner take away concept van Cinema Culinair dé uitkomst voor fijnproevers die thuis de horeca willen ervaren. Reden genoeg voor filmhuis Parkvilla en restaurant Brunel om de handen ineen te slaan. Brunel staat bekend om de verse producten, bereid met grote zorg en aandacht. Van tong Meunière tot Reine Saba chocoladetaart. Alle gerechten zijn genummerd en hebben een tijdcode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Om de beleving compleet te maken, kun je er een fijne fles witte of rode Spaanse wijn bij bestellen.

Take away of bezorgen

Het diner is op 28 november af te halen tussen 15:00 en 17:30 uur bij Parkvilla. Bezorgen is mogelijk voor € 7,50 extra in (omgeving) Gouda, Alphen en Rotterdam. In de instructie staat welke eenvoudige handelingen er uitgevoerd moet worden per gerecht. Tickets via cinemaculinair.nl. Thuis dien je zelf de filmstream te downloaden voor € 2,99 via de streamingdienst Film.nl. Aanmelden voor het filmdiner kan tot uiterlijk donderdag 26 november.

Cinema Culinair

Met meer dan 97 shows en een gemiddelde waardering van 9,2 is Cinema Culinair de meest uitzonderlijke filmervaring van dit moment te noemen. Het concept heeft al meer dan 11.000 foodlovers blij gemaakt. Toen door de pandemie voorstellingen werden uitgesteld, bleek een nieuw concept met afhaaldiners aan te slaan. Een film streamen samen met heerlijk eten van een lokaal restaurant. Take-away is here to stay!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.