Steun de lokale horeca met de zomeractie van Renault Kempenaar

Steun de lokale horeca met de zomeractie van Renault Kempenaar

Hoe kunnen we de lokale horeca het beste ondersteunen? Dat is de vraag die Renault Kempenaar zichzelf stelde. Het resultaat? Een mooie zomeractie in samenwerking met Wet ’n Wild, Maggie Blue en Restaurant ’s Molenaarsbrug: bij een proefrit of een offerte krijg je een dinerbon ter waarde van € 25. Koop je de auto? Dan kun je maar liefst € 100 besteden!

“Horecaondernemers hebben geen gemakkelijke tijd achter de rug. Daarom wilden we een leuke actie bedenken waarmee we niet alleen onze klanten een plezier konden doen, maar ook de horeca een hart onder de riem konden steken. Onder het motto ‘steun de lokale ondernemers’, hebben we toen de samenwerking gezocht met Martin en Selina Kalkhoven van Wet ’n Wild, Maggie Blue en Restaurant ’s Molenaarsbrug”, vertelt verkoopadviseur Lotte.

Een smakelijke zomeractie

De zomeractie houdt in dat je bij het maken van een proefrit of het aanvragen van een passende offerte in de showroom, een waardebon krijgt ter waarde van € 25. Deze kun je besteden bij Wet ’n Wild, Maggie Blue of Restaurant ’s Molenaarsbrug. Besluit je om de Renault te kopen? Dan ontvang je ter aanvulling nog eens € 75 aan dinerbonnen. Zo kun je op stap met je nieuwe auto en ter afsluiting van de dag heerlijk dineren bij een van de drie restaurants in Alphen aan den Rijn.

Martin Kalkhoven is enthousiast over de zomeractie. “Het is leuk dat er aan ons wordt gedacht en dat we hierin mee worden genomen. Dat doet ons echt goed”, vertelt hij. “Het voordeel voor de klanten is dat ze de waardebon bij drie verschillende restaurants kunnen inwisselen, dus er zit altijd wel iets naar hun smaak bij. Voor ons is het extra leuk dat we kennis kunnen maken met nieuwe klanten!”

Private Lease

Daarnaast heeft Renault Kempenaar ook mooie Private Lease tarieven. Vanaf € 209 per maand rijd je al rond in een Twingo, uitgerust met LED-dagrijverlichting, een centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een passagiersstoel met neerklapbare rugleuning. Uiteraard zorgt Renault Kempenaar ook altijd voor een scherpe aanbieding op een van de andere modellen.

Let op: de zomeractie is geldig zolang de voorraad strekt. Kom langs in de showroom van Renault Kempenaar aan de Zwanendrift 4 in Alphen aan den Rijn voor een passende offerte.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.