Stay healthy met de lekkere en gezonde maaltijden van Alfreds

Here we go again… Niemand, maar dan ook niemand, kan zonder de gezelligheid van eten en drinken. Daarom komt Alfreds uiteraard weer naar jullie toe. En ook dit keer onderscheidt Alfreds zich weer. In het kader van Be Fit, Stay Healthy, heeft Alfreds weer iets lekkers om te bezorgen!

“Ondanks dat de winter er weer aankomt en we ons geen zorgen hoeven te maken over hoe we er in bikini of in zwembroek uitzien, moeten we des te meer op onze gezondheid letten. Naast de meest heerlijke maaltijden ligt de nadruk bij ons dan ook op de shockingly, healthy en delicious bites”, vertelt eigenaresse Danny.

“Dus als je dan van de sportschool terugkomt en ook als je die sportschool nu dan toch nog even wil overslaan, hoef je je geen zorgen te maken! En omdat de liefde van de man en de vrouw nou eenmaal door de maag gaat, zijn deze lekkere dingen niet alleen healthy, maar ook nog eens verschrikkelijk lekker!” Dus voordat je naar de sportschool gaat: bestel de Be Fit box! Of kom je net terug van de boksschool? Bestel dan de heerlijke boxbites (ook als je niet zo’n vechter bent…).

Kortom, je weet waar je moet zijn om je hoofd ‘groen’ te houden en te genieten. “Want dat is wat iedereen zal moeten doen om deze zware periode door te komen! Maak het thuis gezellig, doe de kaarsjes aan, leg een kleed op de grond en geniet van onze lekkere herfstbites. Zo creëer je je eigen geluk!”

Een bestelling plaatsen kan via https://www.alfreds.nl/?ft-sho=takeaway. Alfreds is gevestigd aan de Cornelis Geellaan 43 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie of wil je liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Alfreds via 0172-425757.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.