Sponsors gezocht: Boys 13-1 naar Top-Toernooi in Spanje

Sponsors gezocht: Boys 13-1 naar Top-Toernooi in Spanje

Het team van trainer Robin Stolwijk voetbalt al op het hoogste niveau van Nederland. Maar in het voorjaar van 2019 zullen de Boys ook gaan deelnemen aan de 19e editie van het prestigieuze MIC Football tournament in Spanje.

Gedurende 4 dagen zullen zij in de regio van Rosas, Costa Brava, tegen de betere teams uit de wereld gaan spelen. Naast de Boys uit Alphen hebben zich al diverse internationale topteams ingeschreven. Zoals Club Atletico de Madrid, Liverpool FC, Olympique de Marseille, Besiktas FC, Olympique Lyonnais en USA soccer stars.

De Boys zullen de deelname en de reis zelf moeten betalen. Om de kosten enigszins te drukken zoeken zij hiervoor nog sponsors. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een wedstrijdbal of logovermelding op het vrijetijd-shirt. Heeft u hiervoor interesse? Mail dan even naar Robert@ownagency.nl Dan wordt er z..m.contact met u opgenomen. Alvast bedankt namens de Boys!

Op de facebookpagina van de Boys 13-1 kunt u alle verrichtingen zelf volge; de FB-pagina biedt ook volop mogelijkheden voor specifiek sponsor content.
https://www.facebook.com/Alphense-Boys-O13-1-323718261296216/

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.