Spekkopers opgelet: splinternieuwe BMW’s en MINI’s bij Hans Severs

Door de recente sluiting van fabrieken zijn voorraden de afgelopen periode drastisch afgenomen. De productie draait weer op volle toeren en Hans Severs heeft proactief de hand weten te leggen op een selectie splinternieuwe BMW’s en MINI’s.

Het betreft voorraadmodellen en productieplaatsen met verschillende carrosserievarianten en motoren, rijk uitgerust en voorzien van de laatste innovaties. Enkelen gaan bijna in productie, maar zijn nu nog volledig door u samen te stellen. Wees er snel bij!

Gouden kansen

Alleen deze selectie splinternieuwe BMW’s en MINI’s kunnen wij nu tegen een unieke prijs aanbieden, waarbij uw klantvoordeel oploopt tot duizenden euro’s. Deze korting wordt verstrekt naast de reeds op de auto aanwezige voordeelpakketten. En de 3 jaar fabrieksgarantie blijft uiteraard volledig van kracht.

Voor deze auto’s geldt tijdens het actieweekend ook een uniek financieringsaanbod met slechts 2,99% rente, of profiteer van een aantrekkelijk leasetarief.

Kom langs in de showroom

Laat deze gouden kans niet aan u voorbijgaan. Als klant van Hans Severs bieden wij u graag de eerste keuze: kom nú langs in onze showroom en profiteer t/m 4 juli, of neem alvast een kijkje op hanssevers.nl/spekkopers.

Insta-fb-1622x1622.gif

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.