Speciale editie van ons VOA Magazine

Beste VOA-leden,

Net als van jullie allemaal vraagt de Corona crisis ook van ons aanpassingen in de business-as-usual. Zo hebben we besloten om het reguliere VOA magazine uit te stellen naar het najaar, omdat verschillende artikelen tegen de achtergrond van de huidige crisis niet zo passend lijken.

In plaats daarvan brengen we een speciale Corona editie uit die, zoals de naam doet vermoeden, geheel in het teken staat van ondernemerschap in tijden van deze crisis. Met persoonlijke verhalen van ondernemers die nu met uitdagingen worden geconfronteerd waarvoor zij zich nog nooit eerder zagen gesteld. Wij tekenen hun verhalen op: hoe balanceren zij op een slap koord tussen zorg en economie, werk en gezin, angst en verantwoordelijkheid? Deze hele bijzondere speciale editie valt eind april bij alle VOA-leden op de mat.
 
De communicatie over deze special en de mogelijkheden om erin te adverteren hebben we bewust heel sober gehouden vanuit de gedachte dat velen van jullie op dit moment wel iets anders aan jullie hoofd hebben. De behoefte blijkt echter groter te zijn dan wij ingeschat hadden. En daarom communiceren we nu tóch met alle leden over de Corona-special. Omdat we alle leden dezelfde kansen willen bieden. 
 
Heb je interesse om te adverteren in de Corona-editie? Laat het dan vóór donderdag 9 april 17:00 uur weten via adverteren@voaonline.nl of bel met Martine de Vogel op 06-23467363. We hebben nog een paar plekjes beschikbaar. De deadline voor het aanleveren van jouw advertentie is maandag 13 april a.s. 

VOA-commissie Communicatie

Bojoura, Stefanie, Martine, Petra, Jaap, Joost, Marco

Tarieven advertenties in VOA Magazine 
1/1 pagina € 1000
1/2 pagina €   650
1/4 pagina €   350

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.