Scala College zet de deuren open op 13 februari

Scala College zet de deuren open op 13 februari

Scala College zet de deuren open op 13 februari.

Onder het mom van #omdenken willen we op een positieve manier aandacht vragen voor het onderwijs en het lerarentekort. Dit doen we door een tweetal activiteiten te organiseren op donderdag 13 februari 2020.

Mensen die geïnteresseerd zijn in werken in het onderwijs nodigen wij van harte uit om op 13 februari op een van onze drie locatie mee te lopen met een docent en te proeven hoe het is om voor de klas te staan en in het onderwijs te werken. We denken hierbij aan mensen met een bevoegdheid (maar die deze momenteel niet gebruiken), zij-instromers die via omscholing het onderwijs in willen of masterstudenten die overwegen om het onderwijs in te gaan. We vragen geïnteresseerden om zich per mail (info@scalacollege.nl) aan te melden voor de meeloopochtend en tevens aan te geven bij welk vak u het liefst zou meelopen.

De tweede activiteit vindt plaats op dezelfde dag. Om 16.00 uur organiseren we een borrel voor geïnteresseerden die niet de tijd hebben gevonden om deze dag mee te lopen met een docent. Tijdens de borrel krijgt u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met docenten over hun werk. Tevens kunt u informatie krijgen over opleidingstrajecten om voor de klas te kunnen staan.
Deze bijeenkomst vindt plaats op locatie Nieuwe Sloot, Kees Musterstraat 6 in Alphen aan den Rijn. Voor deze activiteit hoeft u zich niet van tevoren aan te melden.

Wanneer u in uw netwerk mensen kent die wellicht geïnteresseerd zijn in een van bovenstaande activiteiten, zou het fijn zijn wanneer u dit bericht deelt.

Ezra Meijer, vestigingsdirecteur Sacharovlaan

Stichting Scala College
Postbus 458
2400 AL Alphen aan den Rijn
T. 0172-423737
www.scalacollege.nl
www.facebook.com/scalacollege

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.