Samen uitvoeringsagenda’s opstellen

Samen uitvoeringsagenda’s opstellen

Gemeente Alphen aan den Rijn werkt gebiedsgericht. Onderdeel daarvan is dorps- en wijkplannen 2018-2022. De komende tijd wordt van elk dorps- en wijkplan een uitvoeringsagenda 2019-2020 gemaakt. Samen met inwoners, dorpsoverleggen en maatschappelijke organisaties. Iedereen kan meedenken.  

In de dorps- en wijkplannen staan de speerpunten voor de komende 4 jaar. Bijvoorbeeld de zorg voor kwetsbare inwoners en jongeren, de verbinding van diverse culturen en een prettige verblijfsomgeving van het winkelgebied. De vraag voor de uitvoeringsagenda is nu welke speerpunten en bijbehorende actiepunten hebben prioriteit?

Bijeenkomsten

Iedere bijeenkomst – met het thema ‘Werken aan je wijk’ – gaat over een bepaald dorp(sdeel) of wijk. Deelnemers hoeven zich niet aan te melden en kunnen dus gewoon binnenwandelen. Let op: neem wel uw smartphone mee!  Weten wanneer u kunt meepraten over uw dorp of wijk? Neem contact op met uw gebiedsadviseur. Contactgegevens en plannen per wijk en dorp vind u op: alphenaandenrijn.nl/In_Alphen_aan_den_Rijn/Dorpen_en_wijken.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.