Rotary Alphen Woubrugge helpt de Veenweiden met NLdoet

Rotary Alphen Woubrugge helpt de Veenweiden met NLdoet

Met 17 leden heeft Rotary Alphen Woubrugge tijdens NL DOET de tuin van bezoekerscentrum De Veenweiden onderhanden genomen.

Met een flinke ploeg mensen heeft Rotary Club Alphen-Woubrugge zaterdag 16 maart tijdens NL DOET veel werk verzet in de tuin van het bezoekerscentrum De Veenweiden, de plek waar IVN en de BSO De PaddenPoel gehuisvest is.

Jenny Heemskerk en Gerda Bonninga namens de tuingroep: “De leden van de Rotary Club hebben ons fantastisch geholpen met al het werk van zaterdag”.

De tuinploeg is blij want met de flitsende start van het seizoen is de tuin makkelijker te onderhouden.

De kinderen van de BSO de PaddenPoel zullen genieten van deze omgeving die er nu weer fris uitziet. Maar ook de IVN jeugdgroepen, die maandelijks bij elkaar komt zullen de diverse onderdelen zeker gaan volgen, zoals de broeihoop, de reptielen en salamanderwand, maar ook het insectenhotel. Zo kunnen ze ook in de vijver de kikkers beter zien en de kikkerdril beter volgen.

Ook bezoekers van het bezoekerscentrum De Veenweiden zullen genieten van de tuin. Kom gerust nog een keer kijken in de loop van de komende maanden.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.