Restaurantweek: Koeien en Kaas

Restaurantweek: Koeien en Kaas

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer zetten we Koeien en Kaas in de schijnwerpers.  

Koeien en Kaas is een sfeervol restaurant in het centrum van Alphen aan den Rijn. Hier serveren zij heerlijke burgers, goede stukken vlees en hebben ze ook vegetarische opties.

Begin je diner met steak tartaar, zalm, geitenkaas of carpaccio. Voor de mensen die niet kunnen kiezen heeft Koeien en Kaas een goede oplossing. Je kunt namelijk ook gaan voor een proeverij van luxe vleessoorten en verschillende kaasbereidingen. Hierdoor kun je samen met je tafelgenoten genieten van verschillende hapjes.

Ben jij een echte vleeseter? Dan ben je bij Koeien en Kaas tijdens de restaurantweek aan het juiste adres. Ga dan voor een lekkere entrecote of bavette. Ook als je gek bent op burgers heb je een keuze uit verschillende (vegetarische) burgers. Wil je liever iets totaal anders? Dan heeft Koeien en Kaas een leuke optie. Je kunt hier namelijk ook kiezen voor de kaasfondue. Dit wordt geserveerd met brood, krieltjes, paprika en komkommer.

Nu hebben we nog niet eens over de heerlijke toetjes gesproken. De huisgemaakte cheesecake, een stroopwafel triffle en uiteraard ook een kaasplankje staan op de kaart.

Er zijn nog plekken vrij, dus waar wacht je nog op? Reserveer snel via de website.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.