Restaurantweek: FIJN

Restaurantweek: FIJN

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we FIJN wijn & foodbar in de schijnwerpers.   

FIJN is de hip en trendy wijn-foodbar waar je lekker kunt loungen, eten en borrelen. Uiteraard is dit tijdens de Alphens Restaurantweek ook mogelijk! Voor deze week heeft FIJN een speciaal menu opgesteld.

Als voorgerecht krijg je 3 verschillende hapjes. Geniet van een Oosters pompoen soepje, een rilette van eend en een chistora eggroll. Het hoofdgerecht bestaat uit geroosterde fazantendij, een tarte tatin van groenten en een runderbrisket met aardappelgratin. Eindig je diner met een trifle met gemarineerd rood fruit, speculaas en slagroom. Verder kun je tijdens het diner ook genieten van een bijpassend wijnarrangement van € 17,50.

Wil jij tijdens de restaurantweek ook dineren in een sfeervol restaurant met lekkere wijn en verschillende gerechtjes? Reserveer dan via de website.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.