Repair Café bij Kringloop Alphen

Repair Café bij Kringloop Alphen

Op donderdag 31 oktober organiseert Stichting Kringloop Alphen het Repair Café van Alphen aan den Rijn. Samen met vrijwilligers zorg je ervoor dat jouw spullen weer een jaartje langer meekunnen.  

Je kunt met allerhande spullen met een kwaaltje terecht bij het Repair Café van Stichting Kringloop Alphen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektrische apparaten die het niet meer doen, fietsen met een lekke band, klokken die niet meer lopen en kleding met een gaatje.

Elke laatste donderdag van de maand zitten tussen 10:00 en 12:00 uur op Energieweg 13 in het gezellige KringloopCafé handige vrijwilligers van de Kringloop voor jou klaar met advies en een lekker kopje koffie. Neem jouw kapotte spullen mee en probeer het samen met hen een langere levensduur te geven. Gereedschap wordt gratis ter beschikking gesteld.

Om alles in goede banen te leiden, wordt er gebruik gemaakt van volgnummers. Hiervoor kun je je aanmelden bij de kassa. De activiteiten binnen het Repair Café zullen zich beperken tot eenvoudige klusjes. Dit vergroot de kans dat iedereen die zich meldt, ook daadwerkelijk aan de beurt komt.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.