Reload Horeca en Retail

Reload Horeca en Retail

Speciaal voor iedereen werkzaam in de horeca en retail organiseert VOA vier keer per jaar een workshop om lekker op te laden.

45 minuten om nog meer te weten te komen over beter verkopen, beveiligen, klanten trekken naar je winkel of online verkoop opzetten en promoten. Je kunt online inloggen en de livestream 45 minuten meedoen! Lekker snel, geen reistijd en toch heel veel kennis en nieuwe inzichten gedeeld door professionals.

We starten om 19.30 uur en sluiten af rond 20.15 uur. De workshop wordt live gefilmd vanuit een winkel of een horecagelegenheid in de regio. De huidige tijd maakt duidelijk dat je als ondernemer, zeker in de retail en de horeca, flexibel moet zijn en veerkracht moet tonen. Maak daarom gebruik van deze reload om klaar te zijn voor de uitdagingen van deze tijd.

Foto Mirella en Corrina.png
PROGRAMMA

Dinsdag 7 juni 2022 van 19.30 – 20.15 uur | Livestream

Hoe ga ik om met lastige klachten? Hoe zet ik de klacht om in nieuwe omzet?

Zorg dat je er online bij bent. Je collega’s en/of personeel mogen uiteraard ook meedoen. Heel graag zelfs. Zegt het voort ...

Aanmelden kan via onderstaande link. Na aanmelding ontvang je de bevestiging en de online link voor de livestream. De VOA biedt deze workshops voor jou en je personeel heel graag gratis aan. Doe er je voordeel mee!

VOA-retailcommissie
Wim Nobel

Meld je nu aan

ALVAST DATA VOOR IN DE AGENDA
 
Maandag 5 september 2022 van 19.30 – 20.15 uur | Livestream
Hoe werk ik aan zichtbaarheid online? tips voor sociale media, internetpagina's en zichtbaarheid
 
Maandag 14 november 2022 van 19.30 – 20.15 uur | Livestream
Hoe voorkom ik derving in mijn winkel, bar, restaurant?

Logos Reload 7 juni 2022.JPG

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.