Regionaal Cybercongres voor ondernemers

Regionaal Cybercongres voor ondernemers

Cybercriminaliteit is booming business. Maar liefst een op de vijf ondernemers wordt slachtoffer.

Om MKB’ers en ZZP’ers uit de regio Den Haag weerbaarder te maken tegen deze vorm van criminaliteit, organiseert PVO Den Haag op 12 oktober het Regionaal Cybercongres. Het evenement vindt plaats in het ADO stadion en is gratis toegankelijk.

Als ondernemer kun je er niet omheen: digitaal werken. Hiermee ben je een goudmijn voor criminelen. De ontwikkelingen gaan supersnel: Cybercrime groeit harder dan drugscriminaliteit. Dat maakt je als ondernemer kwetsbaar. Tijdens deze avond leer je hoe criminelen te werk gaan en hoe je met een paar simpele stappen je onderneming beter kunt beschermen.

Avondvoorzitter Don Eijndhoven opent de avond samen met cyberburgemeester Cornelis Visser van de gemeente Katwijk. Daarna komt ervaringsdeskundige en succesvol ondernemer Xander Koppelmans in een persoonlijk verhaal vertellen wat cybercriminaliteit met je bedrijf kan doen.

In vervolg hierop laten IT-expert Erik de Jong en ethisch hacker Sanne Maasakkers zien hoe criminelen te werk gaan en geven ze praktische tips om je bedrijf goed te beveiligen. Tot slot vertelt de politie over wat zij zoal doen in de strijd tegen cybercrime en het belang van aangifte doen.

De avond wordt afgetrapt met een diner om 18.00 uur en afgesloten met een borrel om 21.30 uur.
Inschrijven voor deze avond kan via deze link

Klik hier voor meer informatie in de flyer over het congres

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.