Recordaantal bezoekers in Castellum bij The Lion King

Het warmterecord heeft bezoekers er niet van weerhouden om een bezoek te brengen aan Disneys The Lion King. In de eerste speelweken bezochten meer dan 3.000 mensen de film in Castellum. Door het grote succes heeft de Alphense bioscoop van de distributeur toestemming gekregen om meer kopieën te gaan draaien.  

Op druk bezochte dagen is de film zelfs zeven keer te zien. Ondanks de vele draaimomenten raadt het theater aan tijdig te reserveren. Via www.theatercastellum.nl  kunnen ook alvast drankjes en popcorn besteld worden.

Disney-klassieker
De animatiefilm uit 1994 geldt als een van de grote Disney-klassiekers. Regisseur Jon Favreau maakte een digitaal geanimeerde remake die er levensecht uitziet. De liedjes van Elton John en Tim Rice keren terug in de film; ook heeft Beyoncé een nieuw extra nummer gemaakt. De belangrijkste stemmen in de nieuwe versie zijn ingesproken door Donald Glover, Beyoncé, Seth Rogen en James Earl Jones. In de Nederlandse versie zijn o.a. Marcel Jonker en Murth Mossel te horen. De Nederlands gesproken versie is in 2D, de originele versie is zowel in 2D als 3D in Castellum te zien.

Kaarten voor The Lion King zijn te bestellen via www.theatercastellum.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.