Reacties van de fracties op VOA-vragen

Reacties van de fracties op VOA-vragen

VOA vraagt fracties: bekijk hier de antwoorden van de Alphense politiek op onze vragen!

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart a.s. wil de VOA haar leden goed informeren over de standpunten van alle politieke partijen die in onze gemeenteraad vertegenwoordigd zijn.

Daarom zijn wij een social media campagne gestart, waarin iedere dag een nieuwe videovraag werd voorgelegd aan alle fracties. De vijf vragen die aan de fracties werden gesteld, weerspiegelen het beleidsplan van de VOA voor 2021-2025: Voor de actualiteit van morgen. De speerpunten die hierin benoemd worden, zijn erop gericht om de lokale economie en de arbeidsmarkt te versterken, met een stevige focus op duurzaamheid en infrastructuur. Die doelstellingen zijn niet alleen voor ondernemers belangrijk, maar voor alle burgers. Om die reden is de VOA benieuwd of haar beleid weerklank vindt in de diverse verkiezingsprogramma’s en in hoeverre de fracties tegemoetkomen aan de economische belangen van ondernemers en inwoners in onze gemeente.

De fracties hebben vrijwel allemaal gereageerd met duidelijke antwoorden. Hieronder vinden jullie de vragen van VOA én de antwoorden van de fracties, zodat jij als lid een doordachte keuze kan maken op het stembureau!

Je kunt op het plaatje van de video klikken om deze te bekijken:

Foto Dennis - vraag 1.jpg

Foto Bas - vraag 2.jpg

Foto Elles - vraag 3.JPG

Foto Wim - vraag 4.jpg

Foto Ludo - vraag 5.jpg

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.