Rapalje brengt een stukje Schotland naar Theater Castellum

Op vrijdag 21 februari komt de Nederlandse folksensatie Rapalje naar Theater Castellum. "De vierkoppige band bestaat dit jaar 25 jaar en daarbij mag Alphen aan den Rijn zeker niet ontbreken", aldus bandoprichter Maceál.

In het Archeon heeft Rapalje zo’n 20 jaar geleden de foto’s voor hun eerste volledige album 'Into Folk' laten maken. Ook de foto’s en filmpjes voor de huidige theatertour 'Still Into Folk' zijn in het Archeon gemaakt.

Tijdens de avondvullende voorstelling op vrijdag 21 februari brengt de bekendste folkband van Nederland klassiekers als 'Wat Zullen We Drinken', 'Whisky In The Jar', 'Raggle Taggle Gypsy' en 'Molly Malone' ten gehore, maar ook nummers van hun nieuwste cd 'Scotland’s Story'. Vooral het gevoelige 'Skye Boat Song' (bekend van de hitserie Outlander), 'Long May You Run' (Neil Young cover) en het door de band geschreven 'Flatlands', zijn snel publieksfavorieten geworden.

Veel shows van de huidige tour zijn uitverkocht. Voor de show van 21 februari zijn de laatste tickets verkrijgbaar via https://theatercastellum.nl/s73846/Rapalje_Still_into_Folk.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.