Proto brengt de lekkerste gerechten bij jou thuis

We kunnen bijna weer het terras op. Ook bij Proto zijn ze druk bezig met de voorbereidingen. Maar als het restaurant de deuren weer opent, kun je ook nog terecht bij de bezorgservice voor een heerlijke lunch of een diner. “Zo zorgen we dat al onze gasten van onze gerechten kunnen blijven genieten”, vertelt Nikos van Proto.

In de tijd dat Proto het restaurant gesloten moest houden, hebben ze niet stilgezeten. “In de tussentijd hebben we niet alleen onze gerechten bij onze gasten thuisbezorgd, maar hebben we ook gewerkt aan het interieur en het exterieur van ons restaurant. Zo hebben we het nog sfeervoller gemaakt voor als we op 1 juni weer open mogen”, vertelt Nikos. “Daarnaast hebben we de tijd gehad om nieuwe gerechten te proeven en hebben we inspiratie gezocht voor nieuwe smaken. We kunnen niet wachten om dat binnenkort met iedereen te delen.”

Afhalen en bezorgen

Voor lunch, diner en tapas kun je terecht bij Proto met Proto to Go. Van 12:00 uur tot 15:00 uur kun je lekkere sandwiches bestellen voor de lunch. Je hebt keuze uit verschillende sandwiches, zoals de clubsandwich, een sandwich met mozzarella en tomaat, een sandwich met rundercarpaccio, en nog veel meer!

Van 17:00 uur tot 20:00 uur kun je jouw diner bestellen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende vis-, vega- en vleesgerechten. Van tapasboxen gevuld met verschillende koude tapas tot een tapasbox met alleen maar vegetarische hapjes, bij Proto kan het allemaal! Ook kun je voor het diner kiezen uit heerlijke hoofdgerechten, zoals Black Truffel Chicken Teriyaki, een Proto Burger, of Tagliatelle Tartufo.

Bezorgen tot aan het water

Daarnaast heeft Proto nog iets extra’s. Ze bezorgen namelijk niet alleen bij jou thuis, maar ook aan het water! Nikos Baloumis van Proto legt uit: “Normaal gesproken zit ons terras met dit mooie weer helemaal vol, want we hebben natuurlijk een heerlijk terras aan het water. Helaas gaat dit nu niet door de coronacrisis, maar er zijn nog wel steeds mensen die hun sloep aanleggen. Dat bracht ons op het idee om de bezorgservice tot aan het water te brengen. Onze klanten zijn heel erg enthousiast!” Bovenstaande tijden van het afhalen en bezorgen gelden ook voor de bezorgservice aan het water.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.

IMG_5215.jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.