Proef Italiaanse wijnen met bekend vinoloog Alessandro Matrone

Proef Italiaanse wijnen met bekend vinoloog Alessandro Matrone

Save the date: zaterdag 18 september staat de Italiaanse proeverij op de agenda bij wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87. Bij deze speciale wijnproeverij avonden krijg je de kans om op een informele manier kennis te maken met verschillende wijnen. Op 18 september staan de wijnen uit Italië in het zonnetje. Onder leiding van de bekende vinoloog Alessando Matrone zullen er acht verschillende Italiaanse wijnen worden geproefd.

Alessandro Matrone

Alessandro Matrone, geboren in Napels, studeerde in 2009 af aan de Wijnacademie in Maarn. In het verleden heeft hij gewerkt als sommelier in verschillende restaurant, zoals het Waldorf Astoria, Librije’s zusje in Amsterdam en restaurant aan de Poel in Amstelveen. Daarnaast eindige hij menigmaal in de top van de competitie ‘Vinoloog van het Jaar’ en won hij de titel maar liefst drie keer.

De wijnproeverij

Tijdens de proeverij krijg je acht proefglazen met verschillende wijnen. Bij iedere wijn zal Alessandro een toelichting geven, leer je hoe je wijn proeft en ontdek je welke smaken jouw favoriet zijn. Bij de proeverij zit een heerlijke Italiaanse borrelplank inbegrepen. De proeverij zal op zaterdag 18 september worden gehouden van 20:00 – 22:00 uur in de wijnbar van La Bodega ’87 aan de Raadhuisstraat. De kosten voor de proeverij bedragen € 39,95 per persoon.

Ben je enthousiast geworden en wil je er graag bij zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@labodega87.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.