Privé Online Wijnproeverij bij La Bodega ‘87

Ben jij een echte wijnliefhebber? Of zou je graag meer te weten willen komen over wijn? Vanaf nu kan je een Online Wijnproeverij boeken bij wijnwinkel La Bodega ’87. Deze privé proeverij volg je online, samen met vrienden, familie of collega’s.

“De Online Kerstproeverij in december was zo’n groot succes, dat we hebben besloten door te gaan met de online proeverijen”, vertelt eigenaar Dennis van Veen. “Normaal houden wij proeverijen in onze wijnbar, achter in de winkel. Omdat de bar nu gesloten is besloten we op zoek te gaan naar een alternatief.”

De eerste online wijnproeverij werd zo een feit. Na deze proeverij stroomde de vragen voor een nieuwe online wijnproeverij binnen. “Zo ontstond het idee voor een privé proeverij met vrienden en familie. Zo kan je toch uitkijken naar iets leuks in deze tijd en samen meer leren over wijn”, legt Dennis uit. “Want wat is nu een lekkere wijn? Tijdens de online wijnproeverij proeven we verschillende wijnen om zo jouw favoriete wijn te ontdekken. Onze wijnkenner vertelt over de achtergrond van de wijn zodat je nog beter begrijpt wat je nu precies proeft.” Daarna is het aan jullie om aan de slag te gaan en te kijken wat je ruikt en proeft en te ontdekken wat je van de wijn vindt.

Proeven en ontdekken

La Bodega ’87 biedt verschillende proeverij thema’s aan voor minimaal 8 personen. Kies het thema dat je graag wilt doen en bepaal daarna of je er graag een borrelplank bij zou willen. Keuze gemaakt? Reserveer snel via info@labodega87.nl.

De online wijnproeverij bestaat uit:

> Een online wijnproeverij onder begeleiding van een wijnkenner
> Introductie proeftechniek
> Basiskennis wijnen en regio's
> 8 flesjes wijn
> Aromawiel
> Proefnotitieformulieren
> Wijnbeschrijvingen

Praktische informatie:

Vanaf 8 personen
Tijdsduur: 1,5 - 2 uur
Datum in overleg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.