Parkvilla neemt afscheid van oranje theaterstoelen

Parkvilla krijgt nieuwe theaterstoelen. De oranje theaterstoelen zullen plaatsmaken voor rode stoelen. Maar in het kader van recyclen gaan de oranje stoelen in de verkoop. Word jij de nieuwe eigenaar van de stoelen? 

De oranje theaterstoelen maken plaats voor rode stoelen. De stoelen zijn niet 100% nieuw, zo laat woordvoerder Birgitta Veld desgevraagd weten. Maar het is een flinke verbetering ten opzichte van de oranje stoelen. “Veel oranje (oude) stoelen zien er nog goed uit, maar een aantal zijn toch echt versleten. In het kader van wecycle, willen we mensen er een plezier mee doen voor een klein prijsje.”

Het klusteam zorgt ervoor dat de oranje stoelen plaats maken voor de rode stoelen. De oranje stoelen heeft Parkvilla zo’n 20 a 25 jaar in gebruik gehad, maar de stoelen zijn in totaal al 45 tot 50 jaar oud. Parkvilla had ze namelijk ook al tweedehands op de kop getikt. “Echte vintage stoelen dus!”

Zou jij wel zo’n oranje stoel willen bemachtigen? Op 28, 29 en 30 juli kun je ze halen tussen 9:00 en 16:00 uur voor € 7,50 per stuk. Let op: op = op en er geldt geen garantie.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.