Opknapbeurt voor buitenruimte winkelcentrum de Herenhof

De muurtjes bij de Herenhof maken plaats voor brede trappen. Al jaren gaat het vijvertje schuil achter de lage muurtjes maar nu maken ze plaats voor een terras en trappen waar je ook op kunt zitten.

De buitenruimte van de Herenhof ondergaat een flinke opknapbeurt. Er worden dit jaar nieuwe bomen geplaatst en er komen grote speeltoestellen op het grote plein voor de kinderen. Op deze manier moet het verblijf in het centrum nog aangenamer worden voor de Alphenaren. Het gedenkbankje voor de in WOII omgekomen piloten zal ook worden herplaatst. Het ontwerp van de buitenruimte is tot stand gekomen door een samenwerking van de gemeente, de winkeliers en de eigenaar van het winkelcentrum. 

Het winkelcentrum is eerder dit jaar al prachtig opgeknapt met nieuwe gevels, nieuwe luifels, nieuw glas, nieuwe kleuren en een nieuwe huisstijl. Met de werkzaamheden hoopt de Herenhof de uitstraling te krijgen die zij voor ogen hebben. De planning is dat eind april alle werkzaamheden zijn afgerond. 

 

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.