Online kinderactiviteiten in de voorjaarsvakantie bij Parkvilla

De voorjaarsvakantie start 20 februari. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, dat is ook een fijn gegeven voor ouders. Parkvilla heeft namelijk een afwisselend digitaal programma samengesteld voor alle leeftijden en interesses.

Voor swingende kids van 6-10 jaar start in de vakantie de korte cursus Dansmix. Maar liefst vijf verschillende kinderfilms staan klaar in het online filmhuis genaamd Picl. Voor de creatieve vingers is er een eenmalige workshop 3D landschap, een soort platte kijkdoos. Van 13 tot en met 28 februari zijn er dagelijks online drie theatervoorstellingen te zien, zodat de magie van theater ook voor kinderen niet verloren gaat tijdens deze periode. Ook staan er Energizers klaar, waarmee je binnen 5 minuten meer plezier en energie krijgt.

Op de website parkvilla.nl staat onder ‘cultuur online’ meer informatie.

Digitale cursussen

In de Dansmix cursus komt een mix van de verschillende dansstijlen aan bod, zoals ballet, jazz, modern, dansimprovisatie en zelfs een klein uitstapje naar streetdance. De cursus Dansmix Online is geschikt voor kinderen met en zonder ervaring én is ideaal om te proeven van alle dansstijlen die bij Parkvilla worden gegeven. 

Theatervoorstellingen online

Parkvilla staat bekend om de leuke familievoorstellingen. Nu kunnen de kids thuis genieten van poppentheater, muziektheater, bewegingstheater en verteltheater. Er is voor ieder wat wils. De voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar wisselen elkaar af.

Online films

Deze kinderfilms staan klaar in het online filmhuis. Van het kleine Sioux jongetje in de spectaculaire animatiefilm Yakari tot Jackie en Oopjen, een vrolijke familiefilm over de stoere Jackie en een schilderij dat tot leven komt. Verdere titels zijn: Calamity, winnaar van de juryprijs voor beste kinderfilm van Cinekid 2020, Een oogstrelende ode aan het klassieke Italiaanse sprookje Pinocchio en The Secret Garden, een avontuurlijke familiefilm van de makers van Harry Potter en Paddington.

Meer informatie: www.parkvilla.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.