Ondernemers in het zonnetje tijdens de Dag van de Ondernemer

Ondernemers in het zonnetje tijdens de Dag van de Ondernemer

Onze ondernemers zorgen voor banen, werken hard, denken in oplossingen, zorgen voor innovatie en dragen bij aan een duurzame samenleving. Hiervoor zetten wij ze vandaag in het zonnetje.

Dag van de Ondernemer
Eens in het jaar, op de derde vrijdag van november, is het de Dag van de Ondernemer. Op deze dag geven we extra aandacht aan de ondernemers in onze gemeente. Om ze te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. De ondernemers van onze gemeente zijn namelijk belangrijk voor de (lokale) economie en de werkgelegenheid.

Geef ook uw favoriete ondernemer een compliment
Hoe leuk is het als u tijdens de Dag van de Ondernemer ook uw favoriete ondernemer in het zonnetje zet? Bijvoorbeeld uw bakker, monteur of opticien. Geef een compliment, gebruik uw social media met de hashtag #dagvandeondernemer, stuur een (digitaal) kaartje of breng een bloemetje langs. Kijk op www.dagvandeondernemer.nl voor meer inspiratie!

Ondernemers in het zonnetje
Voor de Dag van de Ondernemer zijn EDBA, Alphen Marketing, PReT, de VOA en de gemeente bij enkele ondernemers langs geweest. Hieronder kunt u zien welke ondernemers dat zijn.

Electrolux
Joeri de Ruiter, marketingmanager bij Electrolux. Deze onderneming is sinds jaar en dag een van de belangrijkste en toonaangevende werkgevers in Alphen aan den Rijn. Zij leveren een grote bijdrage aan onze economie. Electrolux is ook één van de meest duurzame producenten van huishoudelijke apparaten ter wereld.

 

Kasteel Metaal
Roy Kasteel
van Kasteel Metaal, één van de eerste ondernemingen in onze gemeente die door hun zonnedak grotendeels zelfvoorzienend is op het gebied van energie. Zij zijn als innovatief maakbedrijf belangrijk voor onze economie.

 

Menken Orlando
Robert Menken
van Menken Orlando heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor de vergroening en verduurzaming van bedrijventerrein ITC/PCT en daarmee voor de duurzame ontwikkeling van onze lokale economie.

 

Proeftuin Holland
Jos van Lint
die met Proeftuin Holland heeft gezorgd voor een recreatieve hotspot in onze gemeente. Een unieke locatie in Boskoop, midden in het Groene Hart van Nederland en centraal gelegen tussen de grote steden.

 

Goldviz & Archeon
Carlo de Heer
van Goldviz en Monique Veldman van museumpark Archeon hebben hun krachten gebundeld en een mooie samenwerking. Zo komt onze geschiedenis in het Archeon tot leven door middel van onder andere VR-techniek. Daarnaast helpt Goldviz meerdere ondernemers vooruit bij het digitaliseren met virtuele technologie.

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.