Nieuwe vacaturesite Boskoopwerkt.nl gelanceerd

Nieuwe vacaturesite Boskoopwerkt.nl gelanceerd

Geef werken in de boomkwekerijsector een gezicht. Dat is het idee achter de nieuwe vacaturesite boskoopwerkt.nl

Boomkwekerijbedrijven in de Greenport Boskoop kunnen per direct hun vacatures op de site plaatsen. Niet met saaie, lange teksten, maar met foto’s en video’s. Binnenkort start een campagne om de site ook bekend te maken onder het bredere publiek om zo medewerkers naar de boomkwekerijsector te trekken.
 
Boskoopwerkt.nl onderscheidt zich van andere vacaturesites door het letterlijk in beeld brengen van de baan. Iedere vacature wordt voorzien van foto’s en eventueel een video van de werkplek, het product en de activiteiten.
De vacatures worden geplaatst onder bedrijfsprofielen, waar ook het bedrijf zelf uitgebreid in beeld wordt gebracht. Dit om de sollicitant een goed beeld te geven van het bedrijf waar de baan beschikbaar is. Onder het bedrijfsprofiel kunnen bedrijven meerdere vacatures plaatsen.
 
Greenport Boskoop assisteert
Niet ieder bedrijf heeft beeldmateriaal op de plank liggen waarmee het zichzelf goed presenteert aan de werkzoekende. Greenport Boskoop ondersteunt bedrijven hierin. In 2022 kan via de Greenport tegen een beperkte investering een korte bedrijfsvideo worden gemaakt. 
 
Tijdelijk kosteloze plaatsing
Boskoopwerkt.nl is een initiatief van Greenport Boskoop en Stichting Open Kwekerijdag Greenport Boskoop. De Gemeente Alphen aan den Rijn ondersteunt het initiatief, waardoor dit jaar geen kosten verbonden zijn aan de plaatsing van de bedrijfsprofielen en vacatures.
 
Publieke lancering
Na een periode waarin de eerste bedrijven hun profielen en vacatures hebben kunnen plaatsen, zal Greenport Boskoop de website actief via publieke kanalen promoten. Daarbij zal op de Open Kwekerijdag op 18 juni een ‘carrièreplein’ ingericht worden, met een vacaturewand met alle vacatures van de site.

Logo Boskoop werkt.png

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.