Nieuwe Algemeen Directeur Vermeulen Groep

Nieuwe Algemeen Directeur Vermeulen Groep

Per 1 april 2022 heeft de directie van Vermeulen Groep Holding B.V. de heer Arjan Ester benoemd tot algemeen directeur van de Vermeulen Groep.

Met deze aanstelling hebben wij een kundig en ervaren collega toegevoegd aan ons directieteam met wie wij onze positie in de markt op onderscheidende wijze verder willen gaan uitbouwen.
 
Arjan heeft over een periode van 13 jaar een directierol, CEO en een non-executive director positie bij Aebi Schmidt Nederland BV bekleed en is zeer bekend met de overheidsmarkt en de activiteiten van een moderne infraspecialist als Vermeulen Groep. Over zijn nieuwe functie zegt hij: “Met veel passie en enthousiasme wil ik samen met het ervaren zittende team van Vermeulen Groep invulling geven aan de toekomst in de veranderende wereld van de infra”.
 
Arjan volgt hiermee Albert Vermeulen, oprichter en bestuurder sinds 1974, na 48 jaar op. Albert blijft bij de Vermeulen Groep verbonden vanuit zijn rol als statutair bestuurder en aandeelhouder.

De dagelijkse sturing ligt bij het operationele directieteam, bestaande uit Arjan Ester (algemeen directeur), Zwiep Vermeulen (commercieel directeur) en Elizabeth Vermeulen (financieel directeur).

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.