Nieuw VOA-lid ZV Scheidingsspecialisten stelt zich graag voor!

Onlangs is ZV Scheidingsspecialisten lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stellen Hiske Zuijderwijk en Ancis Verweij zich graag aan hun collega-VOA-leden voor:

• Wie zijn jullie wat is jullie bedrijf?
Hiske Zuijderwijk en Ancis Verweij. We zijn beiden ADR geregistreerd familiemediators en scheidingsspecialisten. Wij begeleiden complete scheidingen van A-Z.

Logo ZV Echtscheidingsspecialisten.jpg

• Waarom zouden we bij jullie moeten zijn?
Onze klanten gaan uit elkaar maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Wij gelukkig wel en begeleiden hen door het gehele scheidingsproces. Het stukje onderlinge communicatie, de financiële en juridische kant van de scheiding maar zeker ook de kinderen die betrokken zijn. Wij bieden kwaliteit door onze klanten goed te informeren over de verschillende mogelijkheden en denken hierbij in mogelijkheden en werken op maat, zodat zij beide met een tevreden gevoel duurzame afspraken kunnen maken. De kinderen zijn de rode draad. Gelukkige ouders betekent gelukkige kinderen.

• Wat is jullie droom als ondernemer?
Dat onze onderneming nog succesvoller is en wij steeds beter gevonden worden. We zien veel mediators die kwalitatief slecht werk leveren wat communicatie stoornissen als gevolg kunnen hebben, welke invloed zal dit hebben op de kinderen?! Onze droom is dat mensen die hun scheiding goed willen regelen, weten dat ze dan bij ons moeten zijn.

• Wat is jullie grootste uitdaging als ondernemer?
Kennis en ervaring opdoen in alle facetten van het ondernemen. Naast scheidingsspecialist zijn we nu marketeer, netwerker, administratief medewerker, etc.

• Wat zijn jullie nog meer, naast ondernemer?
Hiske: moeder van Sam en Isa en vrouw van Emile. Woonachtig in Alphen.
Ancis: moeder van zoon Sem en vrouw van Marco. Woonachtig in Zoetermeer.
We zijn beide ondernemend!

• Waarom zijn jullie lid geworden van de VOA?
We vinden het fijn om mensen te ontmoeten die met het ondernemen bezig zijn. Ervaringen uitwisselen en bekendheid vergaren. Kijken hoe we elkaar verder kunnen helpen. 

• Wat verwachten jullie van de VOA?
We hebben geen specifieke verwachtingen. Zien al mooie activiteiten op de agenda staan en hebben onlangs deelgenomen aan een online speed date. Leuk om te zien dat het VOA ook kijkt naar mogelijkheden in deze rare tijd. 

• In welke onderwerpen/thema’s zijn jullie geïnteresseerd?
We zijn niet specifiek ergens in geïnteresseerd. Eerst maar eens kennismaken.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.