Nieuw VOA-lid Zin In Webdesign stelt zich voor

Onlangs is Zin In Webdesign lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Adrie Den Hertog zich graag aan haar collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Adrie den Hertog van Zin In Webdesign

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Voor het bouwen van WordPress-websites kun je bij mij terecht. Sinds 2002, dus al 18 jaar heb ik mijn eigen webdesignbureau in Alphen aan den Rijn. Inmiddels heb ik al bijna 200 websites gebouwd, voor sommige klanten inmiddels al een 2e, 3e of meer. Sinds een aantal jaar werk ik alleen nog met WordPress.
Daarnaast verzorg ik het onderhoud van WordPress-websites, d.w.z. backups maken, updates uitvoeren en het beveiligen van de websites.
Ook geef ik regelmatig workshops ‘Bouw je eigen website met WordPress’ voor m.n. startende ondernemers.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Ik hoop ook in de komende jaren nog veel websites te kunnen bouwen voor leuke opdrachtgevers. Ik vind het interessant om samen te werken met vormgevers en om van meer bestaande websites het beheer over te nemen zodat ook deze websites weer up-to-date zijn. De term ontzorgen vind ik lelijk, maar het is wel wat ik daarmee wil bereiken.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Mijn grootste uitdaging is de continue stroom aan opdrachten te behouden, zonder al te hoge pieken zodat het voor mij als ZZP-er ook leuk blijft, maar tot nu toe mag ik niet klagen.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast ondernemer ben ik bestuurslid van Vrouwennetwerk Rijnstreek t.b.v. de PR&Communicatie, daarnaast ben ik al een aantal jaren lid van de projectgroep die jaarlijks de herdenkingsbijeenkomst ‘Lichtjes in het Donker’ organiseert.
Ik ben actief lid van meerdere netwerken in de regio.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik ben jaren lid geweest en heb een aantal jaren geleden besloten om het lidmaatschap te beëindigen, ik zie nu interessante ontwikkelingen waardoor de VOA nu ook voor ZZP-ers een interessanter netwerk kan worden.

• Wat verwacht je van de VOA?
Aandacht voor ZZP-ers

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Bedrijfsbezoeken, netwerkbijeenkomsten

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.