Nieuw VOA-lid Venster op Leren stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Venster op Leren stelt zich graag voor!

Onlangs is Venster op Leren lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Jeffrey Kriele zich graag voor aan zijn collega-VOA-leden:

• Wie ben je en wat is jouw bedrijf?
Ik ben Jeffrey Kriele, Leiderschap- en ondernemerscoach. Mijn bedrijf Venster Op Leren ondersteunt bedrijven, directies, organisaties, teams, ondernemers en teamleden in taaie organisatie en/of individuele ontwikkelvraagstukken. Ik help organisaties en mensen te kijken naar herhalende patronen die niet dienend zijn in de effectiviteit van de bedrijfsvoering,  in de interne en/of externe samenwerking of in de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen.

Foto Jeffrey Kriele.jpg
• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?

Anders dan de ‘normale’ consultants of adviseurs kijk ik NIET naar oplossingen voor problemen, maar kijk ik naar dieper liggende oorzaken (organisatie dynamieken) van die problemen. Ik zie de organisatie als een systeem waarbij ik kijk naar balans, geschiedenis, leiderschap en lidmaatschap. Een vraag die ik vaak stel is “waar zijn jullie nu van?” en “welke vraag stel je nóg niet aan elkaar?”. Dit gaat dieper dan een vraag als “welke oplossing zoek je?”. Mijn interventie is dan ook altijd op een diepere identiteitslaag van de organisatie als geheel en van de mensen in het bijzonder.

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
We houden van spelen én serieuze business. Ik wil een wereld creëren waarin individuen en organisaties hun volledige potentieel omarmen. Deze twee zaken wil ik doen totdat ik mijn ogen sluit op deze aardbol.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Groei! Via Netwerken wil ik meer naamsbekendheid krijgen en heb mijn naam en Imago nog verder in de wereld te zetten.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben naast ondernemer en coach ook vader van 2 dochters, man van een lieve vrouw, zoon van een lieve vader en moeder en eigenaar van 3 hondjes. Ik ben gek van sporten en gamen, je kan mij dus vinden in de sportschool of badminton.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Het Netwerk. Naast een ander landelijk netwerk wil ik ook eens mijn vleugels uitslaan in de VOA. Ik ben erg benieuwd wat de VOA mij kan brengen en geef het graag een kans om er van te leren in de regio Alphen.

• Wat verwacht je van de VOA?
Een mooi netwerk en dat ik van andere ondernemers kan leren. Tevens natuurlijk ook het opbouwen van relaties en het krijgen van opdrachten.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Ondernemen en netwerken in het algemeen, coaching, begeleiding en advisering in het bijzonder. Ook het kunnen bijdragen, al dan niet vrijwillig, aan betere organisaties en gezonde geestesgesteldheid van ondernemers en hun medewerkers in de regio Alphen.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.