Nieuw VOA-lid van Son Data en Elektra stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid van Son Data en Elektra stelt zich graag voor!

Onlangs is van Son Data en Elektra lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op een aantal vragen stelt Michel van Son zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is jouw bedrijf?
Mijn naam is Michel van Son en mijn bedrijf is van Son Data en Elektra en daarmee ben ik actief als elektricien. Dit combineer ik met het aanleggen van data netwerken, opzetten van wifi netwerken, instellen van internetverbindingen en de montage van alarmsystemen. Daarnaast voer ik ook Scope 8 instpecties uit.

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Eigenlijk voor alles op het gebied van data en elektra en dan met name wanneer je graag snel geholpen wordt en een persoonlijke en vooral oplossingsgerichte aanpak wilt.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Opnieuw beginnen. Ik was in het verleden al lid van de VOA als IT ondernemer. Echter merkte ik dat dat werk me steeds minder voldoening bracht. Daarom ben ik terug gegaan naar mijn 'originele' beroep als elektricien.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast ondernemer ben ik graag op de motor te vinden: op het circuit of offroad, speel ik gitaar en ga ik graag naar concerten.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Het is lastig om als ondernemer opnieuw te starten, helemaal in een andere branche. Ik hoop met hulp van de VOA mijn netwerk op te bouwen en uit te breiden.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Uiteraard ben ik erg geinteresseerd in alles wat met elektriciteit te maken heeft maar ook met e-mobiliteit (mijn werkbus is een VW ID. Buzz) en batterijopslag. Daarnaast heb ik veel interesse in duurzaamheid. Ik heb bijvoorbeeld de eigen woning gasvrij gemaakt en adviseer anderen daar ook over.

https://vansondataenelektra.nl/

 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.