Nieuw VOA-lid So Loving Alphen stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid So Loving Alphen stelt zich graag voor!

Onlangs is So Loving Alphen lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Liesbeth Zandinga zich graag aan haar collega-VOA-leden voor:

* Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Liesbeth Zandinga en ben 47 jaar oud. Ik ben getrouwd met Rob en samen hebben we 4 kinderen. Onze onderneming: So Loving Alphen in de Van Mandersloostraat, een adult lifestyle winkel.

Logo So Loving.png
* Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Klanten moeten bij ons zijn omdat we een hele mooie nette winkel hebben. We merken dat het onderwerp "seks" nog steeds een taboe is, en willen graag dat het taboe eraf gaat. Het is de normaalste zaak van de wereld en wij verkopen artikelen die het alleen nog maar leuker kunnen maken. Ook kunnen we helpen als er op seksueel vlak problemen zijn. We zijn geen arts, maar we kunnen je wel goed adviseren in het gebruik van bepaalde artikelen. Online is er heel veel verkrijgbaar, maar bij ons krijg je persoonlijk advies.

* Wat is jouw droom als ondernemer?
Mijn droom is dat we een goed lopende zaak krijgen en dat klanten ons weten te vinden. We hopen dat klanten onze winkel, een mooie winkel vinden met gezellige medewerkers. Waar schaamte helemaal niet nodig is.

* Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
De grootste uitdaging is dat er nog veel taboe op onze soort winkel zit. We verkopen geen seks zoals filmpjes of boekjes, maar wel artikelen die de seks leuker kunnen maken. De uitdaging is om mensen over onze drempel te krijgen en te laten zien dat er niks geks in onze winkel te vinden is, en dat we erg toegankelijk zijn voor vragen en/of problemen.

* Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast ondernemer ben ik ook echtgenote, moeder, dochter en zus. En help ik 2 dagen in de week de GGD met met het vaccineren tegen Corona. Ik heb jaren gewerkt in de gezondheidszorg en dan met name in de ouderenzorg. Maar door lichamelijke klachten moest ik daarmee stoppen.

* Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik ben lid geworden van de VOA omdat ik denk, dat ik als beginnend ondernemer, nog heel veel kan leren van collega-ondernemers. En waar kan ik beter mijn collega's vinden dan bij de VOA? Ik denk dat we elkaar kunnen helpen en inspireren en zeker in deze moeilijke tijd.

* Wat verwacht je van de VOA?
Ik verwacht van de VOA dat ik daar terecht kan met mijn vragen die ik heb als beginnend ondernemer in Alphen aan den Rijn. Ik verwacht ook dat ik bij de VOA mijn collega-ondernemers kan leren kennen en dat er misschien leuke zakelijke contacten kunnen ontstaan. Misschien dat we elkaar kunnen inspireren en zeker met de kleine bedrijven zoals wij zijn, elkaar kunnen opbeuren als het even tegen zit.

* In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Ik ben vooral geïnteresseerd in hoe ondernemen werkt in Alphen aan den Rijn. Ik ben beginnend ondernemer en ben best blanco in hoe het allemaal werkt. Ik heb veel kennis van gezondheidszorg omdat dat mijn achtergrond is, maar over ondernemen heb ik nog veel te leren. En sta daar erg open voor.

(Foto: Warenhuis Alphen)

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.