Nieuw VOA-lid Sanos stelt zich graag voor!

Nieuw VOA-lid Sanos stelt zich graag voor!

Onlangs is Sanos lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stellen Maurice en Danielle Blom zich graag aan hun collega-VOA-leden voor:

• Wie ben jullie en wat is jullie bedrijf?
Wij zijn Sanos, opgericht door Danielle en Maurice Blom. Sanos is een unieke praktijk waarbij Fysiotherapeuten, chiropractoren en masseuses de best mogelijke zorg leveren voor onze patiënten. Mensen komen juist bij ons voor een uitgebreid onderzoek en gecombineerde behandeling van een of meerdere disciplines. We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van rug-, nek- en hoofdpijnklachten en klachten die daaruit voortkomen. Denk hierbij aan duizeligheidsklachten maar ook uitstralende klachten en tintelingen in armen en benen.

Foto Maurice en Danielle Blom.jpg
• Waarom zouden we bij jullie moeten zijn?
Er is in de wijde omtrek geen enkele praktijk met deze disciplines bij elkaar onder een dak en écht met elkaar samenwerken. We zijn geen losse zorgverleners in een pand, we hebben wekelijks overleg met alle behandelaren om van elkaar te leren en de zorg op een zo hoog mogelijk niveau te houden. We werken op deze manier aan lange-termijnzorg voor onze patiënten. Kortom: we zijn dé specialist op dit gebied in de regio. 

• Wat is jullie droom als ondernemer? 
Goede zorg leveren voor onze patiënten en medewerkers, samen met een prachtig team.

• Wat is jullie grootste uitdaging als ondernemer?
Als zorgverleners zijn we soms niet zakelijk genoeg. Het is een uitdaging voor ons om hierin te ontwikkelen maar zeker ook onze kracht te blijven houden om te blijven focussen op inhoud en kwaliteit van zorg en niet op omzet. 

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
We zijn partners van elkaar en vader en moeder van twee zonen van 9 en 10. 

• Waarom zijn jullie lid geworden van de VOA?
We zijn lid geworden van de VOA om ons netwerk te vergroten en meer zorg aan te bieden bij of voor bedrijven. We leveren al 5 jaar preventieve en curatieve zorg bij Nolina kwekerijen in Woubrugge. Een grote kweker met een flink groot aantal vaste medewerkers. Elke dinsdag is een van onze fysiotherapeuten aanwezig om medewerkers te behandelen, te coachen, te begeleiden in oefeningen of tips en adviezen om op het werk minder snel fysieke klachten te krijgen. 

• Wat verwachten jullie van de VOA?     
Een open houding, waarbij er ruimte is voor het opbouwen van een netwerk. Een podium om aan een grote groep ondernemers te laten zien wie we zijn en waar we voor staan.  

• In welke onderwerpen/thema’s zijn jullie geïnteresseerd?
Zorg, sport, beweging, preventie, voeding, marketing, vitaliteit, samenwerking.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.