Nieuw VOA-lid R.G. Media & Design stelt zich graag voor!

Onlangs is R.G. Media  & Design lid van de VOA geworden: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Rade Gužvić zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor: 

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Rade Gužvić. In november 2020 heb ik R.G. Media & Design opgericht. R.G. Media & Design bouwt websites en maakt logo’s geheel naar huisstijl. Doordat wij een eigen webserver beheren, kunnen wij u het beste resultaat en uitstraling aanbieden. Daarnaast verrichten wij onderhoud aan uw website. Zo kunt u zich blijven focussen op wat echt telt voor uw bedrijf.

Foto Rade Guzvic.JPG
Foto: Rade Gužvić

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Tegenwoordig is een website meer dan alleen het visitekaartje van uw bedrijf. Het is erg belangrijk om leads te genereren en een klantenbestand op te bouwen. Zo zullen wij uw website vanuit uw filosofie opbouwen, maar tegelijkertijd zullen wij uw doelgroep niet overslaan. Door onze samenwerking bereiken wij het resultaat wat de consument voor ogen heeft.. Wij zijn benieuwd welke huisstijl bij u past.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Mijn droom is om de grootste webdesigner en hosting provider te worden in Nederland.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
De volgende quote zegt het eigenlijk al: “Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden”. Mijn grootste uitdaging als ondernemer zal zijn om me te blijven onderscheiden van de rest.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast ondernemer ben ik werkzaam bij een groot bouw bedrijf in Nederland, hier ben ik een functioneel applicatie beheerder. Verder ben ik in het bezit van een professionele camera. In mijn vrije tijd neem ik graag foto’s en bewerk ik deze in Photoshop en Lightroom.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik denk dat het vooral goed is om andere ondernemers te leren kennen. Dit zorgt voor kansen om met elkaar samen te gaan werken, elkaar te helpen maar ook is het kennisdelen niet geheel onbelangrijk.

• Wat verwacht je van de VOA?      
Hulp bij het leggen van contacten.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Netwerkbijeenkomsten, bedrijfzoeken.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.